TouchCash kassasysteem

Hoe stel je als horecazaak zowel de klanten, het personeel als de eigenaar tevreden? Met een vlot kassasysteem natuurlijk!

Ons TouchCash kassasysteem is geschikt voor alle typen Horeca zaken. Kies onderaan het type van uw zaak om de specifieke functies te zien!

TouchCash Kassasystemen:NT new black klein

  • Een professioneel TouchScreen kassasysteem voor HORECA
  • Gebruiksvriendelijk en eenvoudig softwarepakket
  • Volledig op maat in te stellen
  • Kan geleverd worden met of zonder Blackbox

Vlotte kassasystemen zorgen voor een vlotte bediening en snelle verwerking van alle informatie. Daarmee win je als zaak dubbel want efficiënt personeel en een goede service betekent tevreden klanten.

Met een paar aanrakingen op het scherm worden alle bestellingen nauwkeurig bijgehouden en doorgegeven en is het tegelijkertijd eenvoudig om voor elke tafel een gedetailleerd kassa ticket af te drukken. Onze kassasystemen laten toe om volledig te focussen op de bediening van uw gasten zonder u zorgen te moeten maken over het kassasysteem.

Doordat deze kassasystemen volledig aangepast kunnen worden aan elke horeca zaak kunnen al onze klanten hun eigen indeling en structuur inbrengen. Tel daarbij de vlotte bediening van een touchscreen  kassasysteem en het is meteen duidelijk waarom zoveel restaurants, café’s en brasseries al werken met een persoonlijk ingesteld TouchCash kassasysteem.

Functionaliteiten van ons kassasysteem

Klik op de links om meer details en screenshots te zien!

+ Super gebruiksvriendelijk en eenvoudig

+ Duidelijk tafel- en klantenscherm

+ Identificatie van kelners

+ Ticket mogelijkheden

+ Rapportering

+ Software uitbreidingen

Prijzen van onze kassasystemen

Bekijk de prijzen van onze kassasystemen op deze pagina.

Specifieke functies per sector

Bekijk hier de specifieke functies voor uw sector! Indien u nog andere vragen heeft, aarzel dan niet om ons te contacteren.