Kassasystemen voor voedingszaken

Intuïtieve kassasystemen met opties zoals gekoppelde weegschalen, facturatie en klantendisplays: dat zijn de kenmerken van onze kassa’s.

Ons TouchCash kassasysteem wordt gebruikt in een groot gamma van voedingszaken. Een paar voorbeelden van onze klanten zijn:

  • Verpakkingsvrije winkel
  • Bulk winkel
  • Groentewinkel
  • Chocolaterie
  • Beenhouwerij
  • Bakkerij
  • Kaaswinkel

Heeft u een voedingszaak maar kan u zichzelf hier niet terugvinden? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij hebben voor elk type zaak een oplossing op maat.

Voordelen van het TouchCash kassasysteem

Onze kassasystemen zijn op maat gemaakt van voedingszaken. Daarom kunnen onze klanten genieten van enkele specifieke functies voor voeding die zowel voor u als uw klanten vele voordelen hebben.
U kan bestellingen sneller doorgeven en verwerken, waardoor de klant sneller bediend kan worden. De klant kan op een moderne klantendisplay zijn bestelling volgen, terwijl u op dezelfde display foto’s en filmpjes kan tonen als promotiemateriaal.

Dit zijn maar enkele van onze voordelen. Bekijk hieronder onze uitgebreide functie’s en hoe deze u kunnen helpen in uw zaak.

Tip: klik op de titels om de details te zien.

Gebruiksvriendelijk kassasysteem

Een kassasysteem dient intuïtief, makkelijk in gebruik en snel te zijn. Onze kassasystemen voldoen aan al deze voorwaarden.

Producten kunnen makkelijk ingegeven worden via het touchscreen, door middel van een scanner of via een gekoppelde weegschaal. Het ingeven van artikelen kan gebeuren op meerdere kassa’s tegelijk, waarbij elke verkoper zijn eigen rekening heeft. Verkopers kunnen daarna ook zonder probleem van kassa wisselen. Door onze unieke opstelling kunnen de verkopers hun eigen rekening afwerken op een kassa naar keuze.

Gebruikers van onze kassa’s kunnen door middel van een aantal eenvoudige stappen ook snel korting geven, een klantenkaart aanmaken of een factuur maken.

Op het einde van een verrichting krijgt de klant een gepersonaliseerd ticket met uw logo, reclameboodschap en alle artikelinformatie op.
Dit kan de klant dan afrekenen met contant geld, een betaalkaart of een tegoedbon. Voor betaalkaarten verkopen wij als CCV partner ook alle toestellen van CCV aan een zeer aantrekkelijke prijs.

Complete backoffice

Onze totaaloplossing wordt aangevuld met een uitgebreid backoffice pakket. Hierin bevinden zich alle administratieve tools die een voedingszaak nodig heeft.

Doordat de kassa’s naadloos geïntegreerd zijn in de backoffice is het heel eenvoudig om van kastickets (of rechtstreeks) facturen of leveringsbonnen aan te maken.
Krijgen uw klanten liever maandelijks een factuur? Geen probleem, met onze automatische facturatie kan u eenvoudig een maandelijkse factuur maken van verkochte artikelen.

In dit pakket bevinden zich heel wat mogelijkheden tot rapportering. Deze rapportering kan gebeuren per artikel, artikelcategorie, periode (dag/maand/…) etc. Alle gewenste verkoopcijfers kunnen moeiteloos geëxporteerd worden naar PDF, Excel en andere formaten.

Er zijn nog talloze functies die kunnen gebruikt worden zoals export naar boekhoudpakketten, promoties, prijszetting per klant en bestellingen naar leveranciers doorzenden.
Indien u verdere informatie wenst over deze functies, kan u ons steeds contacteren.

Etikettering & labeling

Omdat elke voedingszaak nood heeft aan een betrouwbaar en snel labelingssysteem kan dit nu ook via onze kassa’s.

Via onze software is het mogelijk om etiketten uit te drukken voor elk doel:

  • Prijsetiketten of schapetiketten in alle mogelijke formaten. Vanaf 2x2cm tot A3 formaat
  • Vershoud- en verpakkingsetiketten met inpakdatum, allergenen, ingrediënten en meer

Ook is het mogelijk om digitale prijslabels (ESL) aan te sturen via onze software. Wij werken samen met de meest gebruikte leveranciers van elektronische etiketten, contacteer ons voor meer specificaties hierover.